Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «صدای ایران»
2024-05-08@03:23:02 GMT

ارائه نسخه IOS همراه بانک جدید ملت

تاریخ انتشار: ۲ مرداد ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۱۴۵۲۹۳

نسخه IOS همراه بانک جدید ملت در دسترس مشتریان دارنده گوشی های اپل قرار گرفت.به گزارش صدای ایران پس از ارائه نسخه جدید همراه بانک ویژه گوشی های دارای سیستم عامل اندروید، این نسخه برای گوشی های دارای سیستم عاملIOSنیز ارائه شد.
بر اساس این گزارش، سایت جدید همراه‌بانک ملت به نشانیmobile.bankmellat.ir/mobile‏https://در دسترس مشتریان قرار گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


در این راستا همزمان با ایجاد نمای گرافیکی جدید در سایت همراه بانک ملت، نسخه ۱.۰.۹ نرم افزار همراه بانک برای دارندگان تلفن‌همراه با سیستم عامل اندروید و همچنین نسخه ۱.۰.۰ نرم افزار همراه بانک برای دارندگان تلفن‌همراهAppleبا سیستم عاملIOS، قابل دریافت است.
بر این اساس، دارندگان تلفن‌همراهApple، برای دریافت نسخه جدید نرم افزار همراه بانک ملت نیازی به مراجعه به سایتApp Storeندارند و دریافت نرم افزار از طریق سایت جدید همراه بانک به دو روش دانلود نرم افزار ازطریق مرورگر تلفن همراه و دانلود فایلIPA ازطریق مرورگر رایانه امکان پذیر شده است.
در عین حال، هم اکنون امکان دانلود نسخه اندروید با استفاده ازQR Codeنیز فراهم است و به زودی این امکان برای دارندگان تلفن‌همراهAppleنیز ارائه خواهد شد.
این گزارش حاکی است، ورود به سایت قدیم همراه بانک ملت و استفاده از خدمات مربوط به نسخه پیشین همراه بانک نظیر دریافت نرم افزار، دریافت کلید تبادل، انتخاب حساب‌ها و ... برای مشتریان، همچنان امکان پذیر است.
بانک ملت برای اطلاع رسانی بیشتر به مشتریان، نسبت به توزیع کتابچه‌های آموزشی مربوط به سامانه همراه بانک(نسخه جدید) و خدمت سپان(سامانه پرداخت از نزدیک‏- با استفاده از تکنولوژیNFC) نیز اقدام کرده است.

منبع: صدای ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۱۴۵۲۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همکاری دانشگاه‌ها و پلیس آمریکا در شناسایی حامیان فلسطین

 تارنمای خبری آکسیوس افشا کرد که دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی آمریکا در همکاری با پلیس این کشور و با استفاده از نرم‌افزار‌ها و سخت‌افزار‌های نظارتی، معترضان هوادار فلسطین را شناسایی می‌کنند.

این وبگاه نوشت: مجریان قانون هنگام بررسی اعتراض‌های دانشگاهی [در ایالات متحده]و معترضان دستگیر شده، به ابزار‌های تشخیص چهره و نظارت بر رسانه‌های اجتماعی تکیه می‌کنند. با این حال، این فناوری‌ها نواقص بسیاری داشته و ممکن است برخی به اشتباه شناسایی شده و حتی مسئولان از این فناوری سوء استفاده کنند.

در ادامه گزارش آکسیوس آمده است: همکاری پلیس و دانشگاه‌ها در زمینه مسائل ایمنی سابقه طولانی‌ای داشته و تصاویر دوربین‌های دانشگاه ها، موقعیت جغرافیایی معترضان و مطالب منتشر شده در رسانه‌های اجتماعی در اختیار نهاد‌های امنیتی قرار می‌گیرد.

بر اساس این گزارش، بخش انتظامی دانشگاه‌ها در دوران همه گیری کرونا و به بهانه نظارت بر مسائل ایمنی مانند تیراندازی‌های احتمالی، ابزار‌های نظارتی بیشتری خریداری کردند. حتی برخی دانشگاه‌ها پلاک خوان‌های خودکار را در محوطه نصب کردند.

آکسیوس یادآوری کرده است: طبق تحقیقات منتشر شده در سال ۲۰۲۲، از سال ۲۰۱۵ دست‌کم ۳۷ موسسه آموزش عالی در ایالات متحده از نرم افزار "سوشال سنتینل" (Social Sentinel) که یک ابزار نظارت بر محتوای رسانه‌های اجتماعی است، برای نظارت بر دانشجویان معترض استفاده کرده اند.

این وبگاه خبری تاکید می‌کند: اکنون بیم از آن وجود دارد دانشجویانی که در اعتراضات اخیر شرکت کرده‌اند، حتی پس از دانش‌آموختگی نیز با افزایش نظارت نیرو‌های امنیتی مواجه شوند. با این وجود، بسیاری از معترضان با فناوری‌های نظارتی آشنایی دارند.

آکسیوس می‌افزاید: در سال ۲۰۲۰ و در جریان اعتراضات "زندگی سیاه‌پوستان مهم است"، بسیاری از مردم دریافتند که ماسک‌هایی که برای جلوگیری از شیوع کووید-۱۹ بر صورت می‌زدند، می‌توانند تشخیص هویت آنها را برای دوربین‌های تشخیص چهره دشوارتر کنند. از این رو بسیاری از شرکت کنندگان در اعتراض‌های اخیر حمایت از فلسطین نیز برای جلوگیری از شناسایی، از ماسک صورت استفاده کردند.

به نوشته این رسانه، در جریان اعتراض‌های ۲ هفته اخیر دانشجویان طرفدار فلسطین، بیش از یک هزار و ۹۰۰ نفر در دست‌کم ۴۳ پردیس دانشگاهی آمریکا دستگیر شده اند.

منبع: ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اروپا و آمریکا

دیگر خبرها

  • مناظره آمریکایی‌ها و اسرائیلی‌ها درباره بمب اتم ایرانی
  • همکاری دانشگاه‌ها و پلیس آمریکا در شناسایی حامیان فلسطین
  • صنعت نوشت‌افزار ایران در بازار جهانی کجا ایستاده است؟
  • سود حداقل 28 درصد سالیانه تضمینی با خرید واحدهای سرمایه گذاری صندوق املاک و مستغلات «امین شهر»
  • تسویه بدهی شهرداری با بانک‌ها/ قرارداد چین ابهامی ندارد
  • دریافت وام ۳۰۰ میلیونی با نصب همراه بانک رسالت ایفون
  • هشدار؛ مراقب این نرم افزار‌های جعلی باشید
  • رقابت ۲ هزار و ۱۵۰ دانش‌آموز برای تکنولوژی‌های آینده
  • مراقب همراه بانک‌های جعلی باشید
  • بهترین نرم افزار حسابداری برای فروشگاه زنجیره ای