Web Analytics Made Easy - Statcounter

امتداد - بانک ملت در راستای ایجاد سهولت در پرداخت الکترونیکی کشور و همسویی با تحول دیجیتال و سیاست‌های بانک مرکزی، روش‌های نوین پرداخت با تلفن همراه را جایگزین کارت‌های مغناطیسی خواهد کرد.

 به گزارش پایگاه خبری امتداد ، محمد بیگدلی مدیرعامل بانک ملت در گفت و گو با خبرنگار ایبِنا در خصوص حذف تدریجی کارت های بانکی مغناطیسی و جایگزینی با روش های پرداخت مبتنی بر تلفن همراه گفت: رشد و گسترش استفاده از ابزارهای هوشمند همراه و ایجاد تحول دیجیتال در نظام بانکی جهان، تغییرات بسیاری در شیوه‌های پرداخت و عملیات مربوط به این حوزه به همراه داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: بانک مرکزی هم در راستای ایجاد سهولت در پرداخت الکترونیکی کشور و همسویی با تحول دیجیتال و استانداردهای نوین حوزه پرداخت، قصد دارد پروژه استفاده از تلفن همراه را برای انجام عملیات پرداخت و در پی آن حذف تدریجی کارت‌های مغناطیسی را در کشور اجرایی نماید. در پی این امر، اطلاعات کارت‌ بانکی برروی تلفن‌های همراه ذخیره شده و دیگر نیازی به حمل و استفاده از این کارت‌ها وجود نخواهد داشت.

مزایای پرداخت با استفاده از موبایل به جای کارت

بیگدلی در گفت و گو با ایبِنا ادامه داد: حذف تدریجی کارت‌های فیزیکی و جایگزینی آن‌ها با تلفن‌های هوشمندی که در حال حاضر به شکل گسترده توسط افراد جامعه (در تمامی اقشار و اصناف و با هر سطح از سواد، سن و فرهنگ) در حال استفاده است مزایای بی شماری برای مشتریان و همچنین برای بانک‌ها به همراه دارد که از آن جمله می‌توان به این موارد اشاره کرد: افزایش امنیت در عملیات پرداخت و جلوگیری از بروز تقلب (به عنوان نمونه عدم امکان کپی کردن کارت‌های بانکی)، توسعه بهداشت عمومی و جلوگیری از شیوع بیماری‌های مختلف به ویژه ویروس کرونا در شرایط فعلی جامعه، کاهش هزینه‌های مربوط به صدور و نگهداری کارت‌ها هم برای مشتریان و هم بانک‌ها، افزایش حمایت و توسعه از فین‌تک‌ها و کسب‌وکارهای نوپا در زمینه پرداخت‌های درون برنامه‌ای مطابق با آخرین پیشرفت‌های تکنولوژی جهان، کمک به ایجاد زیرساخت‌های‌ پرداخت آفلاین جهت پشتیبانی از پرداخت‌های خرد.

مدیرعامل بانک ملت اضافه کرد: در این روش از پرداخت، مشتریان ملزم به استفاده از تلفن‌های هوشمند با قابلیت‌های ویژه‌ای هستند که بتواند از این شیوه پرداخت پشتیبانی کند. همچنین جهت پیاده‌سازی این پروژه بخش قابل توجهی از ابزارها و زیرساخت‌های پرداخت فعلی (به ویژه دستگاه‌های خودپرداز و پایانه‌های فروشگاهی) نیازمند بازنگری مجدد و بهینه‌سازی هستند، با این وجود باتوجه به پیشرفت تکنولوژی و بروز تغییرات بنیادی در نظام نوین بانکداری دیجیتال، حذف فیزیکی کارت‌ها امری ضروری و غیرقابل اجتناب است.

وی تاکید کرد: آینده صنعت بانکی ایران با حذف کارت های مغناطیسی و پیاده‌سازی روش های جدید متحول خواهد شد. مدیرعامل بانک ملت با اشاره به سرمایه گذاری قابل توجه این بانک در بخش فناوری اطلاعات و خدمات نوین بانکی افزود: پروژه بانکداری دیجیتال و بانکداری مبتنی بر شبکه های اجتماعی در بانک ملت در دست اقدام است و این اطمینان را به مشتریان این بانک بزرگ می‌دهم که خدمات غیرحضوری و مبتنی بر فناوری اطلاعات بانک ملت تجربه‌ای متمایز را برای آنان رقم بزند.

منبع: امتداد نیوز

کلیدواژه: بانک ملت کارت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۵۶۴۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جرایم رانندگی به اعتبارسنجی بانکی اضافه می‌شود/ هشدار به یارانه‌بگیران متقاضی وام

آفتاب‌‌نیوز :

مهران محربیان، معاون فناوری‌های نوین بانک مرکزی درباره گلایه مردم از ساز و کار اعتبار سنجی بانک‌ها مبنی بر اینکه حتی با یک روز تاخیر در پرداخت اقساط، رتبه اعتبار سنجی آن‌ها به طور قابل توجهی کاهش پیدا می‌کند در حالیکه ممکن است اقشاری مانند کارگران با تاخیر حقوق و دستمزد خود را از کارفرما دریافت کنند، اظهار داشت: مدل جدید اعتبار سنجی بانک‌ها هنوز به اجرا نرسیده و با اجرای مدل جدید نحوه امتیازدهی به افراد تغییر کرد و در مدل جدید رفتار افراد در پرداخت اقساط تنها یک بخش از اعتبارسنجی است. در حالی که در مدل فعلی تقریبا عمده امتیازدهی براساس رفتار افراد در پرداخت اقساط است و هر فردی که پرداخت به موقع نداشته باشد به رتبه پایین‌تر تنزل پیدا می‌کند. 

وی با بیان اینکه در مدل جدید تمام این موضوعات دیده شده، گفت: در مدل جدید اعتبارسنجی عوامل دیگری در رتبه دهی موثر خواهد بود و عواملی که در این مرحله اضافه می‌شود سابقه محکومیت‌های مالی است.

معاون بانک مرکزی تاکید کرد: همچنین از موضوعات جدید در مدل اعتبار سنجی صدک بندی یارانه‌ها است و از این پس افرادی که برای دریافت یارانه اعلام می‌کنند از دهک‌های پایین جامعه هستند دیگر نمی‌توانند وام بانکی با اعداد و ارقام بالا را دریافت کنند به عبارت دیگر سقف تسهیلات برای افراد با اطلاعات صدک بندی یارانه‌ها تعیین می‌شود.

محرمیان ادامه داد: در مدل جدید موضوعات مالیاتی، جرایم رانندگی، نحوه رفع تعهدات ارزی و سایر موضوعات مورد نظر در شبکه بانکی اضافه خواهد شد و در مدل جدید رتبه بندی بسیار دقیق‌تر شده است.

وی در پاسخ به این سوال که مردم برای اصلاح رتبه خود در اعتبار سنجی باید چه اقدامی انجام دهند آیا پرداخت یک قسط زودتر به اصلاح رتبه کمک خواهد کرد، اظهار داشت: در مدل جدید تمام این موضوعات دیده شده و امسال هم این مدل جدید علمیاتی خواهد شد، در مدل فعلی هم مردم اگر در سررسید اقساط تسهیلات را بپردازند می‌توانند از کاهش رتبه جلوگیری کنند، اما اینکه برای اصلاح رتبه اقساط یک ماه زودتر پرداخت شود، اثرگذار نیست و نمی‌تواند توصیه درستی باشد. 

محرمیان در پاسخ به این سوال که آیا در مدل جدید اعتبار سنجی رفتار افراد در پرداخت قبوض در نظر گرفته می‌شود، افزود: در این مرحله فعلا رفتار مردم در پرداخت قبوض و پرداخت به موقع یا با تاخیر قبوض در نظر گرفته نمی‌شود.

منبع: خبرگزاری ایلنا

دیگر خبرها

  • پاسخ عجیب بانک مرکزی به درخواست زوج‌های جوان: «هیچ بانکی اعتبار پرداخت وام ازدواج ندارد»
  • سقف روزانه تراکنش های بانکی در سال ۱۴۰۳ اعلام شد
  • هشدار پلیس درباره ترفند جدید کلاهبرداران تلفنی!
  • سقف تراکنش‌های بانکی در یک روز چه قدر است؟
  • سقف روزانه تراکنش‌های بانکی چقدر است؟
  • جرایم رانندگی به اعتبارسنجی بانکی اضافه می‌شود
  • جرایم رانندگی به اعتبارسنجی بانکی اضافه می‌شود/ هشدار به یارانه‌بگیران متقاضی وام
  • دریافت وام ۳۰۰ میلیونی با نصب همراه بانک رسالت ایفون
  • هشدار؛ مراقب این نرم افزار‌های جعلی باشید
  • مراقب همراه بانک‌های جعلی باشید